2018. április 7., szombat

Utazó babaház és babák

A cim teljesen igaz. Nem csak azért mert a legújabb projektem, az utazó babaház összecsukható és vihető innen-onnan, de azért is, mert a babaház és 3 lakója el is utazott Olaszországba, ott él az a 3 tündéri kislány, akiknek készitettem.

Meg kell, hogy mondjam, nagyon élveztem a több hetes munka minden percét, megtervezni és modellezni a ház oldalait, kitalálni a részleteket, megoldani a gyerekkezeknek is engedelmeskedő nyitást-csukást és persze meghorgolni a babákat, a szinben, stilusban összeillő ruhakollekciót hozzájuk.

Minden ráforditott időt megért az az öröm, amivel a kislányok fogadták a babákat, a babaházat és azóta is folyton játszanak vele.
Én pedig már tervezem a folytatást.

Ezek után jöjjenek a képek!

a becsukott ház és lakói: (a háztetőn , a kéménynél egy macska üldögél, mágnes tartja ott)

a ház külső oldalai

 A mókus be tud bújni a fa lombjai közé de le is tud szaladni a fa tövébe a gombához. Gyakoró anyuka és nagymama lévén, tudom, hogy ezek az apró darabkák mint a filc mókus az elsők, amik eltűnnek a gyerekszoba mélyén, ezért a mókus egy hosszú fonallal a fához van varrva, igy leér a fa aljáig, de nem vész el.
 A fürdőkádba bele lehet állitani a babát és a zuhany mozgatható
 Az ágyaknál a paplanokat gombbal lehet rögziteni, igy nem esik ki a baba belőle. Minden babának jutott ágy, 2 hálószoba van a házban. Az ágy melletti szekrénybe lehet a ruhákat tenni.

 A konyha és fürdő együtt.
A nappali. A képeket tépőzárral rögzitettem a falon, igy átrendezhető.

És végül még egyszer a 3 baba:

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése